Voor mij is foto’s nemen véél meer dan de juiste belichting, compositie en het drukken op de knop. Het omvat meer dan een ‘plaatje schieten’ dat zich voor de lens afspeelt. Het is een passie…
Katrien Hendrickx
Katrien Hendrickx

De hieronder aangegeven prijzen zijn slechts een voorbeeld van de mogelijkheden. Voor specifieke aanvragen zoals bv. newborn shoot, (bedrijfs)feest, etc. maken we graag een op maat gemaakte offerte.

Pasfoto

6 Pasfoto’s

Op afspraak (0475/77.18.28), maar zeer fexibel (avond/weekend)


10 Euro

Limited Edition Shoot

20 min Foto shoot

1 Persoon

3 Afgewerkte Digitale Foto’s


30 Euro

Foto Shoot

1u Foto shoot

10 Foto’s afgedrukt op 10×15 cm in doosje

1 Foto afgedrukt op A3 formaat


100 Euro

Familie Shoot

1,5u Foto shoot

15 Foto’s afgedrukt op 13×18 cm in doosje

1 Foto afgedrukt op A2 formaat


150 Euro

Dieren shoot

1u Foto Shoot

10 Foto’s afgedrukt op 10×15 cm in doosje

1 Foto afgedrukt op A3 formaat


100 Euro

Afgesloten binnen en buiten ruimte beschikbaar

Custom Made / Cadeaubon

Heb je creatieve ideeën, of wil je iemand een plezier doen met een foto shoot, weet dan dat veel mogelijk is…


xxx Euro

WELKE FACTOREN BEPALEN HET TARIEF VOOR DE FOTOSHOOT?

Naast de verplichte af te dragen kosten, die je ook als fotograaf hebt, zit er veel meer verwerkt in zo’n tarief. En dat laatste wil ik even (kort) onder de loep nemen.

Natuurlijk is er de tijd die gespendeerd wordt aan de fotoshoot zelf, maar daarbij stopt het niet. Een zeer belangrijk onderdeel is de nabewerking, want hiermee bepaal ik voor een groot stuk mijn eigen stijl. Op deze manier weet ik me te onderscheiden en mijn stempel te drukken.

Na de shoot begint dan ook een zeer leuk gedeelte van mijn job dewelke de kern van mijn creativiteit weergeeft.
In dit gedeelte leg ik mijn hart en mijn ziel waardoor ik gegarandeerd een uniek resultaat kan afleveren. Naast het uitvoeren van enkele standaard bewerkingen geef ik de foto’s een eigen ‘touch’ mee.
Dit vergt een paar uurtjes werk om de shoot perfect af te leveren zodat je nog meer plezier zal beleven aan deze mooie herinneringen.

TER BESCHIKKING STELLEN VAN FOTO’S

De gekozen foto’s worden in lage resolutie met watermerk, in jpeg-formaat aangeleverd via wetransfer. Indien de foto’s op USB-stick of CD-ROM dienen geplaatst te worden, worden deze beelddragers zelf door de klant aangeleverd. Er zijn geen extra kosten aan verbonden. 1 Beelddrager per klant.

Verplaatsing
Verplaatsing binnen een straal van 10km (enkel) vanaf locatie van fotograaf (Berlaar) zijn inbegrepen, bijkomende km’s worden gerekend aan 0,20€/km

Extra
Alle digitale beelden mogen door de fotograaf gebruikt worden voor blogs, sociale media, promotie, … zonder schriftelijke toestemming van de klant. De foto’s mogen voor niet-commerciële doeleinden door de klant vrij gebruikt worden.